vakantiehuis Les Palmiers
   

07 januari 2019

Ligging
faciliteiten & Prijzen
foto's
beschikbaar
Omgeving
GOLF banen
reakties
links
Contact

 

     Reacties van huurders


Uit ons gastenboek:

1999-aug. : Rust, dat trof ons het meeste! Van Calviac naar Cenac met de kano. Prachtig traject!  Huize Jansen-Poos: van harte aanbevolen. Fam. van L.


1999-sept:  ...als ik holbewoner was zou ik hier ook komen..
Fam de C.

1999-sept: Heerlijk geslapen (komt vast doordat het hier 's nachts zo donker is. ... de 2-e strijd die ik verloor was de vijgenboom: Hier was niet tegen te eten !!. J+R de R.

2000-april: We zijn al vaker in Frankrijk geweest maar nog nimmer in zo'n accommodatie als hier. De koekoek is van slag: hij koekt niet op de hele kwartieren!  T.en P. V.
2000-mei: Grotten in Domme en Gouffre de Padirac: Prachtig!!  R+W

2000-juli: ...2 heerlijke weken onder ideale omstandigheden. Perfect onderdak en prachtig weer. Opvallend is de uiterste perfectie waarmee dit huis is bevoorraad. De titel "gastvrij"is daarmee ruimschoots verdiend. Van combimagnetron tot eierprikker en alles wat daartussen ligt..  Henk H. en I.

2001-juni: ...je gaat in een week van het huis houden. Wat zijn de mensen vriendelijk en voorkomend!  Het is een streek die uitnodigt om ontdekt te worden. Het huis laat je de stilte ontdekken die ruimte geeft aan het zoemen van insecten, aan de roep van de koekoek, aan de havik, en die zelfs de onverwachte verschijning van een ree in de tuin toestaat!. E. en W. J.

2003-juli: We hebben genoten in het heerlijke huis. C. en L. D.

2004-sept: Wat een gezellig huis en wat een heerlijke rust!.  Dit is de eerste keer dat we in de Dordogne zijn.  Wel al veel streken van Frankrijk bezocht maar we zijn gelijk verkocht. We willen graag terugkomen. 2x gegolfd in Souillac en Vitrac. Nog een andere baan gevonden in Belves. Noten geraapt. M. en E. F.

2008-juli: ...we hebben nog nooit zo'n relaxed vakantiehuis gehad en heerlijk gewandeld, gefietst en in de tuin "gerommeld". J. en T. v B.

2009-juli: Wat een heerlijke plek, één groot openlucht museum in 't groen!  W,A,F & O.

2009-sept: ... en ook nog genoten van de zonnige avonduurtjes in de tuin met een glaasje wijn en een goed boek. Het was "top"! Merci beaucoup!!  M.C.

2010-juli: Nous avons passé 2 semaines très agreables dans votre maison. Il faudrait plus de 2 semaines pour découvrir toutes les beautés du Perigord Noir.  N & P.

 

 

     

Start Ligging faciliteiten & Prijzen foto's beschikbaar Omgeving GOLF banen reakties links Contact